Red Snow

RED SNOW vertelt het verhaal van Olivia Romo (Dennice Cisneros), een worstelende vampierroman schrijfster die oog in oog komt te staan ​​met levensechte wezens van de nacht . Als een vleermuis tegen haar woonkamerraam slaat, krijgt Olivia medelijden met het gewonde dier en brengt het naar haar garage om het weer gezond te maken. De volgende dag verandert de kleine vleermuis echter op schokkende wijze in een vampier op ware grootte.
Zijn naam is Luke (Nico Bellamy). Hij is geen fan van kruizen, knoflook of zonlicht, maar hij heeft een vreemde voorliefde voor Olivia. De onwaarschijnlijke metgezellen leren elkaar kennen en beginnen een ijle vriendschap te vormen, maar Olivia krijgt argwaan over Luke’s bedoelingen terwijl zijn dodelijke verleden hem begint in te halen.
Ten eerste is er de vreemde privédetective (Vernon Wells) die Olivia bespioneert en haar afval doorzoekt. Dan zijn er de griezelige bezoeken ’s nachts door bleke figuren in het zwart gekleed. En tot slot stappen Luke’s vampiervrienden (Laura Kennon, Alan Silva) uit de schaduw en Olivia’s hut binnen. Ze willen Luke terug, maar eerst willen ze zichzelf helpen aan zijn lekkere nieuwe vriend…

RELEASEDATUM
1 februari 2022

SPEELDUUR
80 minuten

REGISSEUR
Sean Nichols Lynch

CAST
Dennice Cisneros, Nico Bellamy, Laura Kennon, Vernon Wells

AngstGeweldGrof taalgebruikVanaf 16 jaar
Red Snow Red Snow: Trailer